Mine sider

tirsdag 27. juli 2010

mmm...ferie


Bilder av muffins jeg lagde før jeg startet med bloggen.
Fv. Browniesmuffins med sjokoladekaramellfrosting, marshmellowmuffins med kokos, blåbærmuffins med blåbærsmørkrem og vanlige muffins med kaffekrem.
Hm...tror kanskje disse må lages igjen snart. De var så gode!



Beklager lite innlegg for tiden, men jeg har tatt ferie og har ikke hatt mulightene for å bake eller være på internett. Men jeg lover at det kommer et innlegg snart. Er nemlig tilbake i Bergen og det klør i fingrene etter å lage noe med det fine strøsselet jeg har anskaffet meg!

Dessuten lovte jeg en give away, så stay tuned!

Caroline

fredag 16. juli 2010

Man kan aldri få nok strøssel!



Endelig kom pakken jeg har gått å ventet på! Har bestilt strøssel på et svensk nettsted som heter Strössel & annat. De har mye bra strøssel og dragèer, muffinsformer og muffinsbokser der bl.a. Hvorfor ikke ta en titt på siden selv?

Her er det jeg kjøpte:


Gull- og sølv-non stop. Har alltids ønsket meg det og er så fornøyd for at jeg endelig fant det.

Så kjøpt jeg sukker i bronse! Hvor kult er ikke det?
Også kjøpte jeg Non-perils i lilla, grønn og multifarger.



Gleder meg veldig til å bruke det på mine muffinskreasjoner.
Håper dere har en fin sommer og at dere får bakt litt. Jeg er på tur noen uker og får dessverre ikke bakt så mye som jeg kunne tenkt meg. Men jeg har fått kjøpt meg litt bakeutstyr og gleder meg til å få prøvd de når jeg kommer hjem igjen.

Dessuten har jeg fått over 1000 besøkende på siden min (jippi!!!) og det må jo feires litt. I august kommer jeg til å ha en liten give-away! Stay tuned!

Sommerklem Caroline

fredag 2. juli 2010

mmmm....marsipanpynt




Jeg ville bare vise dere noen muffins med marsipanpynt som jeg har laget. Er fortsatt i prøvestadiet dette med marsipanblomster. Men det var veldig gøy. Kommer abolutt til å lage de igjen.
Jeg kjøpte disse som jeg bruker som grunnform.







Den beste billigmarsipanen jeg bruker er Landlord sin, fra Rema 1000.
Den er myk og fin og kan jobbes med uten at den sprekker og smuldrer opp.


Jeg lagde også et dusin sitronmuffins med smørkrem.
De ble skikkelig syrlige og gode.

Jeg raspet av skallet på en sitron som jeg hakket opp til små biter og hadde dem i muffinsoppskriften som jeg pleier å bruke. Kan legge inn den oppskriften senere.
Deretter brukte jeg saften av sitronen som jeg puttet oppi smørkremen. Oppskriften finner du her. Du kan bruke melis også om du ønsker. Da erstatter du bare vannet med sitronsaften.
Jeg pyntet med sitronskall som hadde ligget og kost seg oppe i sitronsaften 3-4 timer.

mmm....deilig!

Caroline